Béta hétvégét tartottak az augusztus elején megjelenő Fall Guys előtt, elképesztő számokat hozott az új indie Battle Royale.

Képzeljetek el egy 100 helyett csupán 60 fős Battle Royale játékot, melyben kalóz-, papagáj- vagy éppen fürdőnadrágos zseléscukorka képében kell a lehető legmesszebb jutni. A pálya lényegében egy káoszos akadályverseny, ahol minden sarkon újabb nehezítés várja a játékosokat. Mindezt ráadásul 20 eurós, vagyis közel 7.000 forintos áron.

Azt hinnétek, ez csak valami erőtlen próbálkozás egy nevenincs kiadótól, pedig nem! A Fall Guys még meg se jelent, de máris tőle hangos a gamer világ. A játék hétvégi bétája alatt ugyanis elképesztő számokat produkált mind az eladások, mind nézettség szempontjából.

A kedvcsináló olyan jól sikerült, hogy Steamen a 6. legtöbbet eladott játék volt a hétvégi béta alatt.

 

És az érdeklődők száma egyre csak nőtt, Twitch-en az erről szóló közvetítések mindenkit letaroltak. A CoD 130 ezres, a Fortnite 160 ezres, vagy a LoL 170 ezres nézettsége is kevés volt a Fall Guys 214 ezer nézőjéhez képest.

https://www.youtube.com/watch?v=2OAVHWmeV0c

 

A nagy sikerre talán még a fejlesztők sem számítottak, erre való tekintettel elképzelhető, hogy az augusztus 4-ei megjelenés előtt még egy béta hétvégét beiktatnak. Érdemes lesz tehát figyelni a Fall Guys Twitter posztjait és a játék Steames oldalát, hátha most hétvégén is jön belőle egy kedvcsináló időszak.

Ezt olvastad már?

Ez az igazi flex – 24 karátos PlayStation 5 valakinek?

×