A prémium minőségű felület és az állítható magasság jól hangzó dolgok ugyan, de ennyi pénzért ennél azért többre vágynánk egy gamer asztaltól.

Elit gamer cuccokban eddig sem volt hiány a piacon, a Logitech összefonódása azonban még magasabbra emelte a képzeletbeli lécet.

A Herman Miller céggel kötött együttműködésük értelmében közel 400.000 forintos gamer asztalt és majdnem 450.000 forintos gamer széket dobtak a piacra.

Ez utóbbi esetében még „talán” meg is értenénk az emelkedett árat. Ha megnézzük a formatervezést, a támlák kialakítását és az ülő felület alatti súlyeloszlató technikát, ez tényleg nem egy mindennapi gamer szék. Az persze már más kérdés, hogy vajon az Embody Gaming Chiar ér e 450.000 forintot, de az egyediségébe, jótékony egészségügyi hatásaiba és belefektetett mérnöki munkába nem lehet belekötni.

De a Motia Gaming Desknél már tényleg nem értjük a dolgot. Hiába a 12 éves felületgarancia az egyébként tetszetős borításra, és hiába a szerkezetre vállalt 5 éves gari is. A bemutató videóban egyetlen előnyt próbálnak az egekig magasztalni, az állítható magasságot.

Ezen kívül van egy benne egy kábeltartó, és a lábak kényelmesen messze vannak egymástól. Így sem az asztal lábai, sem a kábelek nem fognak zavarni minket játék közben, és ennyi. Az ára mégis 400.000 forint.

A borsos árú gamer asztal teljes technikai sepcifikációját erre találja, aki kedvet kapott a vásárláshoz. Aki viszont a szintén túlárazott, de egyébként tényleg menő gamer székre kíváncsi, az itt nézelődjön. Reméljük a Logitech műhelyében már vadul készítik a mobil gamereknek szánt egyedi gamer WC-ket és gamer ágyakat is! Nehogy már csak a PC-seknek jusson ki a jóból…

Ezt olvastad már?

Ez az igazi flex – 24 karátos PlayStation 5 valakinek?

×