Hosszas találgatások után végre megmutatta a Riot, hogy tényleg Yone lesz a League 150. játszható hőse. A PBE-n már darabokra is szedték a karaktert.

Yone, Yasuo testvére a League of Legends 150. karaktere. Már hónapok óta készülhet, hiszen többször beszámoltunk nektek róla, hogy újra és újra szivárogtak róla információk. Lillia megjelenésével leültek ezek a pletykák, már úgy tűnt, hogy sosem érkezik meg Yone, aztán mint derült égből villámcsapás, máris PBE-n a karakter.

A tesztszerver tökéletes hely arra, hogy a kíváncsi és vállalkozó szellemű játékosok darabokra szedjenek egy karaktert. A Riot éppen ezért hozta létre a PBE-t, itt ugyanis mindig találnak a játékosok valami újat a debütáló karaktereknél.

Yone például egy ajándék globál teleporttal rendelkezik

Az új karakter „E” képessége, azaz a Soul Unbound segítségével két helyen lehet egyszerre. Ugyan a kettészakadás mindössze 5 másodpercig tart, bizonyos esetekben ez tovább húzható. A Morde ulti például bezárja a hőst, de ha Tahm Kench bekapja sincs menekvés.

 

Miközben az „E” képességét használja Yone, akár haza is teleportálhat gyorsan bevárásolni, miközben fenntartja a nyomást az ösvényen. További segítség ehhez például egy Baron buff, ami még tovább csökkenti a hazautazás idejét.

Ez a képesség különösen jól jön, miután a Riot már a 9. szezonban elvette a játékosoktól a teleport beszakításának lehetőségét.

Hasonló lehetőségeink vannak Akali „E” képességével és Ekko ultijával is, miután viszont ezek és Yone képessége is szituációfüggő és nehezen kivitelezhető, könnyen lehet, hogy az augusztus ötödikei megjelenéskor is még használható lesz.

Nektek tetszik a League új karaktere? Nem jött túl gyorsan Lillia után Yone?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

 

×