Az Apex Legends játékosai találtak egy módot arra, hogy World’s Edge bunkerébe bejussanak úgy, hogy ne kelljen kulcsot szerezni. Mutatjuk, hogyan.

Az első loot vaultot World’s Edge mapon még a 3. évad elején mutatták be, azóta pedig számos játékos célpontja lett, hogy magas szintű lootot szerezhessen. Bejutni azonban néha igen nagy kihívás lehet, hiszen Cargo Botot kell szerezni ahhoz, hogy beléphessünk. Azonban úgy tűnik, hogy az Apex Legends játékosok találtak egy másik módot, amihez nem kell a kulcs.

Erről nemrég egy Youtuber, TaylorHobbs videót is készített, melyben elmagyarázza a hibát, és azt hogy hogyan lehet kihasználni, hogy loothoz juthassunk. Ehhez viszont Revenant és Pathfinder képessége kell, ami azt jelenti, hogy velük kell belépni a meccsbe és bizony csapattársakra is szükség van.

Hogyan juss be az Apex Legends vaultba kulcs nélkül?

  • Válaszd az alábbi karaktereket: Revenant és Pathfinder
  • Vedd az irányt Overlook felé kiugráskor
  • Próbálj meg landolni a hegyek túloldalán
  • Használd Pathfinder Zipline képességét, hogy átjuss a köveken a bunker (vault) felé
  • Bejutni egy kicsit trükkös, hiszen át kell vágni a köveken
  • Odaugorva a Revenant Ultiját kell használni, hogy az bedobjon a bunkerba, át a textúrákon, a játék normál felületére.

 

Természetesen tudjuk, hogy a megoldás használata nem egyszerű, ráadásul nem tisztességes. Bár előnyhöz lehet jutni, nem könnyű bejutni, arról nem is beszélve, hogy igen lassú folyamat. Persze arra jó lehet, hogy ne lepődjünk meg azon, ha egy zárt bunkert üresen találunk, vagy épp összefutunk valakivel odabent.

Persze ha bejutottunk egy harmadik csapattárs is kell arra, hogy kinyissa az ajtót, ugyanis kijutni bentről nem lehet. Szóval van hátránya is. A videó megjelenése után valószínűleg a Respawn hamarosan javítja a hibát, hogy ne lehessen ezt megoldani.

Talán még az is egyszerűbb, ha tisztességes módon jutunk be a bunkerbe. Sok sikert!

Mégsem lesz teljes az Apex Legends crossplay – A konzolosok aggódtak

×