Lassan elköszönünk a Summer Heat eseménytől, melynek a helyét a Pre-Season veszi át. De vajon mit takarhat az új promóció?

Az idei év tele volt újabbnál újabb promóciókkal. A Futties helyett idén Summer Heat esemény kaptunk a nyárra, melyet ezután a Pre-Season követ. A héten leleplezték a FIFA 21 újdonságait és többek között az is kiderült, hogyan fog kinézni az új borító.

Az új töltőképernyő és félig meddig már erre a borítóképre hajaz, hisz stílusában nagyon megegyezik a két kép. De mit is takar a valóságban ez?

Egyesek úgy vélik, hogy ezzel az eseménnyel már a FIFA 21-re készülhetnek a játékosok az új rewardokkal. Mivel a FIFA 20 lassan bezárja kapuit, így a játékot még jelenleg is aktívan űzők is jól járhatnak a napi szintű grindolással. Azért az opcióért, hogy FIFA 21-be új jutalmakkal lépjünk be, elég élhető modellnek tűnik. Ráadásul talán még olyan játékosokat is visszacsábíthatnak, akik már egy ideje letették a kontrollert.

A pontos leleplezésre szerda estig várni kell. A töltőképernyő visszaszámlálója aznap 7 órakor jár le, és az új esemény ekkor érkezik meg a játékba. A Madden NFL-be például nem ismeretlen ez a modell, hiszen a játékosok a korábbi játékban ott péládul év végén rákészülhetnek az új verzióra.

A FIFA 21 Október 6-án jelenik meg, de a különleges kiadásokkal és EA Accessel már pár nappal előbb megkezdhetjük a grindolást.

Te visszatérnél a játékhoz, ha Pre-Season alatt FIFA 21 jutalmakat is lehetne szerezni?

×