A tegnapi nap leleplezték a Halo sorozat következő epizódját. A Microsoft egy több perces videót is mutatott a készülő játékból.

Rengeteg ideje várják már a rajongók a következő Halo epizódot. A 343 és a Microsoft eddig nem volt túlságosan bőbeszédű, most azonban kicsit megtört a jég és kaptunk valamennyi infót az Infinite-vel kapcsolatban.

Megjelenési dátum

A kérdés, amely minden rajongó ajkát elhagyta már az elmúlt időszakban: „Mikor jön ki a játék?” Ugyan pontos dátumot nem adtak a játéknak, azt megerősítette a Microsoft, hogy év vége felé érkezik. Nem meglepő a döntés, nyilván az Xbox Series X-el együtt fut majd be.

Platformok

Ahogy azt az előző bekezdésből leszűrhettétek, a Halo: Infinite természetesen Xbox Series X vezető cím lesz. Az új generációs gép mellett kijön még Xbox One-ra és ami talán még mindig meglepetésként szolgáló PC-re is.

További örömhír, hogy ha valaki megveszi a játékot Xbox One-ra, majd később vált Series X-es gépre, nem kell majd újra megvásárolnia a játékot.

Játékmenet

A tegnapi Xbox eseményen egy 8 perces videót is láthattunk a Halo: Infinite-ből, így aki esetleg arról lemaradt, érdemes pótolnia.

Részletek a multiról

A fejlesztők talán a többjátékos móddal kapcsolatban voltak a legszűkszavúbbak. A 343 mindössze annyit árult el, hogy ezzel kapcsolatban a közeljövőben lesznek további hírek. Egyedül annyit lehet tudni, hogy az egyjátékos módban újonnan debütáló fegyverek a multiban is megtalálhatóak lesznek, bár csak loot formájában.

Amint további információk látnak napvilágot a Halo: Infinite-vel kapcsolatban, mi megírjuk nektek!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×