Ezúttal 12 ezer forintnyi játékot kapunk ingyen.

Tegnap érkezett a váltás az Epic ingyenjáték szekciójában, ezúttal pedig 13 ezer forintnyi játékot húzhatunk be ingyen. Ezzel együtt a cég azt is elárulta, hogy jövőhéten melyik játékokat fogják ingyen kínálni a nagyérdemű számára. Jövőhéten a klónoké lesz a főszerep, ugyanis mind a 20XX, mind pedig a Barony egy jól ismert franchise-t koppintott.

A 20XX-ben egy modern MegaMan klónt tisztelhetünk meg, csak itt a kék öltözeten túl karakterünk némi sárgát is magára öltött. Ettől függetlenül, aki szereti az akció platformereket és az ész nélküli hentelést, az nem fog csalódni a 20XX-ben.

 

A Barony alkotói pedig le sem tagadhatnák, hogy a Minecraft volt a fő inspirációjuk. Itt is gyakorlatilag ugyanazzal a grafikával találkozunk, mint a Minecraft esetén, viszont a játékmenet már inkább a Doomra hajaz. Az egész játék gyakorlatilag olyan, mintha a Minecraft és a Doom szerelemgyereke lenne, így ezt a játékot sem az elképesztő történet miatt fogjuk szeretni, noha számos RPG elemmel is rendelkezik, ami nem megszokott ebben a kategóriában.

 

A Superbrothers: Sword & Sworcery EP-ben pedig egy harcos pap bőrébe bújhatunk, akit a nem mindennapi kalandjaiban irányíthatunk. Ez esetben is egy indie platformerről beszélünk, ahol a 2D pixelart grafika néhol elképesztő méreteket képes ölteni.

A három játék összértéke ráadásul 35,5 euró, azaz 12 ezer forintot spórolhatunk a jövőheti játékokkal. 

×