Az újdonsült Anti-Cheat mellett változtak a hivatalos Matchmaking pályák és a Decoy gránát sebzése is. Összesen 400 MB-nyi frissítést kaptunk.

A legújabb CS:GO Update tartalma igazán sokrétűre sikerült, amire frissítés méretei alapján is következtetni lehet. A hajnali órákban érkezett 400 MB-ban ugyanis Anti-Cheat változások, mapváltások és játékmenetet befolyásoló frissítések is bekerültek.

Trusted Mode

A legújabb Anti-Cheatről már sokszor írtunk, most pusztán annyi változott, hogy alapértelmezett mód lett belőle. Vagyis mindenkinél életbe lépett ez a beállítás, az erre vonatkozó korábbi indítási parancsokat kivették a játékból.

Helyette érkezett a “-allow_third_party_software” console parancs, mellyel a harmadik féltől származó programok hozzáférését engedélyezhetjük a CS:GO-hoz.

Matchmaking pályák

Mutiny és Swamp bekerült a hivatalos Matchmaking mapok közé Casual, Deathmatch és Scrimmage módokban. Ezzel párhuzamosan Chlorine és Jungle viszont kikerült onnan.

Játékmenet változások

Javították a gránátok csapattársakra okozott sebzését, valamint a Decoy robbanása alapból nem sebzi majd a csapattársakat.

 

A teljes frissítéslistát a hivatalos CS:GO blogon találjátok.

Ezt olvastad már?

A CS:GO játékosok szerint több a csaló a Trusted Mode bevezetése óta

×