A Blastos srácok mindig kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy szórakoztató műsort csináljanak. Most két profi mezőny reakcióidejét mérték össze.

Az esport címek legnagyobb részében különösen fontos, hogy az ember minél hamarabb tudjon döntéseket hozni. Ehhez a reakcióidejét is a lehető legalacsonyabbra kell szorítani, ami rengeteg gyakorlást igényel.

Azonban nem az esportolók az egyetlenek, akiknek sok múlik a reakcióidejükön. A profi labdarúgásban legalább annyira fontos a gyors reagálás képessége, mint az esportban.

A Blast szervezői egy igazán különleges versenyt találtak ki.

Egy egyszerű reakcióidőt mérő játékban csaphatott össze Zywoo, Magisk és K0nfig triója három, az angol bajnokságban játszó focistával. A West Ham labdarúgói a bajnokság zárása előtt egy körrel a 15. helyen vannak, így jövőre is biztosan az első osztályban játszhatnak majd.

 

Hiába gondolnánk, hogy az esportoló srácoknak sokkal ismerősebb a terep, a West Ham labdarúgói is szépen helytálltak. Az átlagszámolás után mindössze 19 ms-el nyertek a CS:GO közösséget képviselő játékosok.

Nektek mennyire a rekordotok? Ti le tudtátok volna győzni az angol bajnokságban játszó focistákat? Esetleg Magisk-nél is jobbak vagytok?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×