Még meg sem jelentek az iPhone 12-es készülékek, már a következő modellről lehet hallani az első pletykákat. Tovább gyűrűzhet a Samsung függés az Apple-nél.

Még az iPhone 12-ről sem tudunk semmi konkrétat, az elemzők már most az iPhone 13-mat próbálják megfejteni. Miközben az Apple még az idei modellekről sem árult el semmit, néhányan már a jövő évi modell kijelzőjét akarják megjósolni.

Piaci elemzők szerint az Apple jövőre nem vár a legújabb innovációk beépítésére. Ennek okán az iPhone 13 már meg is kapja a legújabb technológiás OLED kijelzőket. A touchintegrated OLED lényege, hogy a mostani szabvánnyal ellentétben az érintést regisztráló réteg magában a panelban van. Így a gyártás egyszerűbb, költséghatékonyabb és természetesen a végtermék is vékonyabb, mint elődje.

A kijelző korszerűsítése miatt vékonyabb lehet az egész készülék.

A jelenlegi, rendkívül foghíjas híresztelések szerint az újfajta OLED paneleket is a Samsung szállíthatja majd az Apple-nek. Ez azért meglepő, hiszen a cupertinói óriásvállalat mostanában nagyon ráfeküdt a saját gyártmányú cuccaira.

Lehetséges, hogy néhány éven belül már maguknak gyártanak majd minden alkatrészt az iPhone-ba is.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×