A Fortnite adatbányászainak köszönhetően nagyjából már most tudhatjuk, hogy milyen egyedi játékmódokkal készül az Epic Games a jövőben.

A Fortnite adatbányászai mondhatni nyughatatlanok, hiszen nemrég a v13.30-as frissítés fájljai között kutakodtak. Ennek eredménye az lett, hogy négy új, limitált ideig tartó játékmód érkezésének jeleire bukkantak.

A Fortnite játékosok szerint az egyik legnagyobb probléma a Chapter 2. Season 1-2 során az LTM játékmódok hiánya volt. A Chapter 1 során gyakran fordultak elő LTM-ek, míg a Chapter 2 esetében ez már kevésbé volt elmondható. Sokak szerint a játékosok nagy része azért tért vissza a Fortnite-ba, mert a 3. évaddal ismét megjelentek az LTM-ek.

Miután az Unvabol LTM jó kis hangulatot hozott, a játékosok ki vannak éhezve a következő különleges játékmódokra. Ha az adatbányászok híreit komolyan lehet venni, akkor bőven várható még LTM a Fortnite világában.

Legutóbb ugyanis 4 új LTM játékmód nyomaira bukkantak.

Kép forrása: Epic Games

Hypex nem is olyan rég négy új LTM-ről osztott meg bejegyzést, amelyek elvileg a közeljövőben várhatók. Az egyes fájlokban még egy rövid leírás is volt, ami nagyjából megmagyarázza, melyik mit is tud majd.

  • Rags to Riches: Minden loot szürke, a killek random módon fejlesztik a fegyvereket
  • Tank Battle: A sebzés ellopja az többi játékos pajzsát
  • Payback: A megjelölt játékosokért extra vérdíj jár, két killnek számolja a játék
  • Polaris: A nyílt vízből szerzett loot szürke, a magas szintű loot a fishing spotnál szerezhető

Persze jelen pillanatban ezek még csak szivárgások, így nem biztos, hogy ezek a lesznek a közeljövőben megjelenő LTM-ek. Sőt az sem biztos, hogy ilyen formában kerülnek be. Természetesen azt sem lehet tudni, hogy mikor várható a következő játékmód.

Te melyik új játékmódnak örülnél a legjobban?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×