Már most imádjuk.

Még iskolakezdéséig várat magára az új Mafia, miután eltolták a megjelenést. Most viszont végre magunk is megpillanthattuk, hogy milyen is lesz az újratervezett Mafia Definitive Edition grafikája és játékmenete. Még itt leszögezném, hogy ezúttal nem csak egy „egyszerű” remasterről van szó, azaz nem csak felturbózták egy picit a grafikát, hanem egy új motorra ültették át. Ezzel együtt pedig szinte az egészet újra kellett tervezni, az átvezetőktől kezdve a grafikai elemeken át a modellekig mindent.

Elképesztő a látvány / Kép: YouTube

Ezért is tartanak eddig a munkálatok, na meg ennek köszönhetjük a vadiúj kinézetet, ami mintha csak egy másik játék lenne:

 

A videó elején a különbségeket is felsorakoztatták, amiből jól látszik, hogy mekkorát is változott 18 év alatt a játékipar. Pár másodpercig a gyűlölt autóversenyes rész is feltűnik, de azért remélhetőleg már nem lesz olyan nehéz győzni, mint annak idején… A farmos jelenetek pedig egyszerűen hátborzongatóak, mindenféle spoiler nélkül. Ha van játék, ami megérdemelte a remake-et, az bizony a Mafia.

Ezt láttad már?

Ingyenes lesz a Rocket League – Eldöntötték, free-to-play modellre váltanak

 

×