Jó hírek érkeztek a csalók elleni frontról.

A Tencent az utóbbi időben már nagyon megunta a PUBG Mobile-ban található csalómennyiséget. Ennek örömére egy komoly újítással álltak elő, ami több cheatet is egyszerűen hatástalanít. Ilyenek többek között a „spectator cheat” névre hallgató csalások, ezek lényege, hogy a csalók egy második telefonnal követit a saját játékukat, spectator módban, ezen a készüléken pedig csalnak. A rendszer viszont korábban nem fektetett nagy hangsúlyt a spectatorok megfigyelésére, de ez már a múlté, ugyanis ugyanúgy a spectatorre is lecsap az anti-cheat.

A másik áldozat a GFX/GL Tools névre hallgató program, aminek segítségével wh-t lehetett varázsolni pár perc alatt. Nos, már videók is készültek róla, hogy ezért bizony 10 percen belül bannol az új anti-cheat, azaz ennyi idő alatt még egy meccset sem tudnak lenyomni.

A csalók gyakran PC-n követik a térképet

Ennek megfelelően a legnagyobb nemzetközi cheater fórumon már megindult a sírás. A rossz hír, hogy játszani továbbra is tudnak, ugyanis az emulátoros trükkök továbbra is működnek. Viszont a mobilon csalók már egyre kevesebben vannak szerencsére.

Korábban történt:

“Viszlát csalók!” – Új szintre lépett a PUBG Mobile anti-cheat rendszere

×