Ahogy mindig, ezen a héten is friss játékmódokkal vár minket a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone. Lesz mit pörgetni.

Az Acitivison és az Infinity Ward rendszeresen igyekszik kicsit feldobni a hangulatot a Call of Duty Modern Warfare és Warzone világában. Ennek egyik része, hogy hetente alakul valamelyest az elérhető játékmódok listája.

Persze egyesekben mindig felmerül a kérdés, hogy miért ne lehetne mindegyik játékmód bent? Nos, erre korábban már válaszoltak a fejlesztők. A technikai nehézségek ugyan nem engedik meg, hogy végtelen számú játékmód legyen állandóan jelen, a heti vérfrissítés azért segít.

A héten a legnagyobb fordulat a Shoot the Ship 24/7 visszatérése, a Warzone-ban pedig elérhető a Stimulus Duos játékmód.

Kép forrása: Activision

Stimulus Duos

Verdanskban elérkezett az idő arra, hogy a páros felállás valamilyen vérfrissítést kapjon. A Stimulus Duos játékmód lehetővé teszi, hogy halálunk után visszatérjünk a játékba, amennyiben elég pénz van nálunk. Nem kell a Gulag. Hogy mennyi pénz kell nálunk legyen, arról nem írt az Activision.

A további Warzone játékmódok a héten:

  • Solo
  • Duo
  • Trio
  • Quad
  • Plunder Quad.
  • Modern Warfare

Ami a Modern Warfare-t illeti, megjött tehát a Shoot the Ship 24/7, a 3v3 Gunfight Snipers Only ismét azoknak szól, akik jól lőnek messziről, a Reinfected Ground War pedig megnövelt mapmérettel érhető el.

Shop

A Shopban Charly számára szerezhetünk új külsőt, az Earth Expeditionary Force csomag beszerzésével.

Kép forrása: Activision

A Modern Warfare és Warzone 5. évada is úton van, valószínűleg augusztus 5-én indul. Te már várod?

Már foglalkoznak az eltévedt töltényekkel a Warzone fejlesztői

×