Pár héten belül már mindenki kipróbálhatja az ingyenes Rocket League-et.

Már öt éve van piacon a Psyonix rendkívül népszerű autós-focis játéka, a Rocket League, ez idő alatt pedig jó pár játékost vonzott a képernyők elé. Épp emiatt döntött úgy az Epic, hogy megveszi a fejlesztőcsapatot, innentől kezdve pedig már sejthető volt, hogy hamarosan az Epic launcherében is debütál majd a játék.

Arra viszont kevesen számítottak, hogy ez free-to-play formájában fog megtörténni.

Az ingyenes játékot viszont kizárólag az Epic shopjából lehet majd elérni, ettől függetlenül a korábban vásárolt boltokból is elérhetjük majd a játékot és a frissítések is meg fognak érkezni.

Kép forrása: rocketleague.com

Persze nem egy új keletű dologról van szó, elvégre a cégen belül a Fortnite is elképesztő népszerűvé tudott válni a free-to-play modell segítségével, tavaly előtt pedig a Counter-Strike: Global Offensive is követte a példát, azóta is számtalan játékosrekordot döntött meg a Valve.

Aki pedig korábban megvásárolta a játékot az megkapja a hamarosan következő DLC-t és egy egyedi titulust, ezzel pedig megkülönböztethető lesz az új játékosoktól. Az még egyelőre nem tiszta, hogy pontosan mikor is érkezik az ingyenes verzió, a fejlesztők csak annyit árultak el, hogy „az elkövetkezendő hetekben”, szóval az biztos, hogy a nyáron még megérkezik a Rocket League ingyenes verziója.

Forrás: The Verge , Rocket League

Ezt a PC-t láttad már?

A minimalizmus csúcsa: Zen kertet rejtettek egy (Ry)Zen PC belsejébe

×