Egy újabb Samsung Galaxy exkluzív skin érkezik a Fortnite-ba, ezúttal Scout néven. Most nem lesz elég bejelentkezni egy Samsung telón, hogy megkapjuk.

Őrült nagy sikernek örvend a Fortnite, nem csak a Battle Royale-ok között, összességében is az egyik legjobban futó játék manapság. Ennek megfelelően rengeteg helyen visszaköszön és a játékon belül is sok, szerencsére ízléses reklám látható.

A népszerű adatbányász, iFireMonkey tette fel a képet, melyet a Samsung egészség alkalmazásban sikerült lőnie. Itt valamiért korábban élesedett a kihívás a tervezett időpontnál, így alaposan szemügyre vehetjük az új Samsung Galaxy Scout skint.

Hogyan szerezhető meg a kinézet?

Az eredeti Galaxy skin feloldásához elég volt bejelentkezni a Fortnite-ba valamilyen Samsung Galaxy készüléken. Ezt sajnos a megjelenéskor sokan kicsalták kiállított telefonokon és egyéb módszerekkel, így most mást találtak ki a fejlesztők.

A Scout kinézet feloldásához részt kell vennünk a Fortnite Galaxy Cup-on, ami könnyen elképzelhető, hogy csak telefonon lesz elérhető. Ha ez nem lenne elég, a hírek arról szólnak, hogy a nevezéshez rendelkeznünk kell az eredeti Galaxy kinézettel, tehát most kicsit csavarosabb a képlet, mint korábban.

A kinézet megszerzésének szabályai még nem tisztázódtak, így ha valami változás történik, mi megírjuk nektek.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×