A hétvégén Ruben 10 órás jótékonysági stream keretében tartott gyűjtést az Országon Mentőszolgálatnak. Az eredmény hatalmas összeg lett.

Hatalmas érdeklődéséről és rendkívüli segítőkészségéről adott tanúbizonyságot a hétvégén a gamer közösség. A népszerű Twitch streamer, Ruben úgy gondolta, mindig jó öltet másokon segíteni, így 10 és fél órán keresztül kitartóan szórakoztatta közösségét. A nézők lehetőséget kaptak arra, hogy felajánlásukkal hozzájáruljanak a célhoz.

A 10 és fél órás stream alatt a közösség összesen 1.368.000 forintot gyűjtött össze.

„Ma az Országos Mentőszolgálatnak továbbítok minden donatet. Ezekben a nehéz időkben próbáljunk meg visszaadni egy kicsit abból, amit az egészségügy dolgozóitól kapunk” – írta Ruben az Instagramon a stream előtt.

Az igen hosszú stream során persze nem csak a támogatás és az érdeklődés volt hatalmas, de Ruben számos szórakoztató elemmel bővítette programját. A Quiz Game során például 100 feliratkozó kapott kérdéseket, majd a játékosoknak ki kellett találni, hogy mik lehettek a leggyakrabban elhangzó válaszok. A műsor egyik részében Ruben egy rajongó által készített játékot is kipróbált.

A stream során előkerültek olyan csomagok is, melyeket nézők küldtek. Ezek közt egy-egy pikáns darab is helyet kapott.

A rengeteg nézői csomag közül még 58 darab nem került kinyitásra. Ezeket Ruben a mai (hétfői) streamben nyitja ki. Természetesen ez alkalommal gyűjtés már nem lesz.

Ezúton is gratulálunk Rubennek a kezdeményezéshez és a közösségnek az elképesztő eredményhez!

×