Az Apex Legends 5. évadában is számíthatunk nyári akciókra a játékon belül, így várhatóan jövő héten elindulhat az idei Summer Sale.

Ahogy szinte minden online játék esetében, az Apex Legends-ben is nagy szerepet játszanak a különböző kozmetikai kiegészítők, melyek egy része természetesen nem mindig elérhető. Most nyáron azonban elképesztő lehetőségeket és kedvezményeket tartogat a Summer Sale.

Summer of Plunder Sale event

Miután nemrégiben lezajlott a Lost Treasures esemény, a következő event az Apex életében már a Summer of Plunder lesz, melynek elsődleges célja a kozmetikumok kiárusítása.

A szivárgások megerősítik, hogy az akciós időszak valóban az 5. évad végén, várhatóan a jövő héten indul. Az ismert Apex adatbányász, shrugtal szerint az időszak elvileg július 21-én indul, és egy hétig tart, július 28-ig.

Mi várható a Summer Sale alatt?

Természetesen a középpontban a kozmetikai elemek vannak, így skinből nem lesz hiány. Lesz egy maroknyi csomag és néhány nagyon ritka skin.

Loot pack bundles

  • “Holy Grail Bundle” — Hét Apex Legends loot pack, 1 legendary loot pack, exkluzív Caustic Grail charm.
  • “Lucky Cat Bundle” — 25 Apex Legends loot pack, exkluzív Lucky Cat charm.
  • “Treasure Trove Bundle” — 70 Apex Legends loot pack.

A Respawn ráadásul elérhetővé tesz egy Loba tematikájú csomagot, sőt a régóta várt Wraith Voidwalker skin is elérhető lesz.

Kép forrása: Apex Legends

Exkluzív skincsomagok

  • “Dressed to Kill Bundle” — Exkluzív ritka Loba skin (Lost Treasure), exkluzív legendary P2020 pisztoly skin (amit az 5. évad előzetesében láthattunk).

Kép forrása: Shrugtal

  • “Voidwalker Bundle” — Visszatér a legendary Voidwalker skin a 2. évadból.
  • “Phase Shift Bundle” — Visszatér a Wraith banner és a ritka skin a második évadból.

Campfire LTM

Kép forrása: Shrugtal

Ha minden igaz, az esemény keretein belül nem csak akciók várhatók, de egy új limitált ideig tartó játékmód is. A Campfire játékmód lényege elvileg az, hogy a pályán el lesznek szórva a „tábortüzek”, melyek feltöltik az életerőt és a pajzsot. Ez azt is jelenti, hogy valószínűleg a pályán jóval kevesebb heal szerezhető majd.

Az LTM feltehetően Kings Canyon After Dark mapján játszódik majd, hogy a tábortüzek szépen látszódjanak a sötétben. Persze semmi nem garantálja, hogy a Campfire játékmód valóban a Summer Sale ideje alatt jön be.

Te várod az új eseményt?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×