Az adatbányászok egy képe arra utal, hogy Coral Cove közelében lehet Aquaman otthona, ahol valószínűleg fel is bukkan majd.

A Fornite az elmúlt időszakban igen érdekes mapváltozásokat hozott be, melyek jövőjéről eddig nem sokat tudunk. Ami biztos, hogy a map folyamatos változásoknak néz elébe. A Chapter 2 Season 3 során a mapot ellepte a víz, ami az Epic szerint szép lassan visszahúzódik majd. Az adatbányászok pedig folyamatosan azt kutatják, hogy a víz után milyen helyszínek jelennek majd meg.

Lehet, hogy most megtalálták Aquaman otthonát?

Sok rajongó úgy gondolja, hogy előbb utóbb ikonikus helyszínek jelennek meg, például maga Atlantis. Sokan arra számítottak, hogy Aquaman megjelenésével feltárul a város. Most, hogy már az Aquaman skin, sőt a szigony is fellelhető, az adatbányászok arra számítanak, hogy július 18-án újra lemegy a vízszint, és új helyszín tárul elénk: Aquaman otthona.

Koooooomar a Redditre az alábbi képet töltötte fel. Ahogy az várható volt, valószínűleg Coral Cove és a The Shark romjainál lesz majd Atlantis.

Kép forrása: Reddit

Természetesen a kép nem mutatja meg, hogy hogy fest majd az új helyszín, de most úgy gondolják: ez a terület izgalmas helyszíneknek ad otthont a jövőben.

Pletykák szerint tehát holnap megváltozik a helyszín, sőt a jövő héten várhatók az autók is, úgyhogy izgalmas időszaknak nézünk elébe.

Aquaman ellensége, Black Manta is bekerült a Fortnite-ba

×