A botrányhősnő újabb személyre szabott akciója.

Valószínűleg nincs olyan, aki ne hallott volna Belle Delphine fürdővíz árusításáról, ami már önmagában is nagy fennforgással járt. Az akció viszont olyan sikeres volt, hogy pillanatok alatt elkapkodták a 10 000 forintos csomagolt „gamer” fürdővizet az emberek. Később egyesek elkezdték terjeszteni, hogy a folyadék elfogyasztása herpesszel és más kellemetlen mellékhatásokkal jár.

kép forrása: justrichest.com

Ez utóbbiak végül kamunak bizonyultak, ami után Delphine eltűnt a középpontból. Nemrég viszont újabb botrányos videóval tért vissza a gamer lány, most pedig egy új bizniszbe vágott:

3 000 forintért kínálja a limitált kiadású „gamer girl” óvszereket.

 

Azt hinné az ember, hogy nincs olyan idióta, aki 10-szer annyit kifizet egy kondomért, mint a normál piaci ára, de ez az akció ismét megmutatta, hogy bizony élnek érdekes emberek a Földön, tekintve hogy egy napon belül elkapkodták az összes óvszert a shopból.

A gamer óvszerre nagy kereslet volt, el is vitték mindet

A botrányhősnő új akciója ezúttal is futótűzként terjedt, az emberek Twitteren próbálták viccekkel elütni a történteket. Egyesek azzal vicceltek, hogy az egész szex téma nem igazán érinti a gamereket, ezért Delphine rossz platformot választott, míg mások szerint az egész téma úgy, ahogy van gáz. Nos, az viszont kétségtelen, hogy Belle Delphine PR kampánya ezúttal is sikerrel járt, ami remekül példázza, hogy nem mindegy, ki árulja az adott terméket.

 

Ezt láttad már?

A fürdővizes Belle Delphine visszatért – Felrobbant az internet (18+)

×