Avagy élet a Torchlight II után.

Az Epic Games rendszerében tegnap módosult az ingyenes játékfelhozatal. Ennek köszönhetően jelenleg a Torchlight II-t hozhatjuk el ingyen, de ezzel együtt már most leleplezték a jövő heti pakkot, ami már most ígéretesnek tűnik. Persze senki ne számítson GTA V-hasonszőrű AAA-s játékra. Viszont az indie címekben épp az a legjobb, hogy mindig tudnak valami újat nyújtani, valami olyat, amit az AAA-s címek nem.

Íme a váltás

Jövőhéten a Next Up Hero és a Tacoma kerül be a kalapba. Az előbbi egy platformer, rpg, akció keverék, a grafika pedig visszaröpít a ’90-es évekbe. Aki egy kis hentelésre vágyik, az biztosan nem fog csalódni a Next Up Heróban.

 

Ezzel szemben a Tacoma egy igazi chilles, gondolkodtató játék, ahol bizony nem a lövöldözésé a főszerep. A történet szerint egy elhagyatott űrállomáson kell feltalálni magunkat, ahol egy okos otthon jellegű rendszer a társaságról is gondolkodik.

Egész pontosan június 23-án, azaz jövőhét csütörtök délután érkeznek majd az újabb játékok, addig is mindenkinek van ideje beszerezni a Torchlight II-t.  

Ezt láttad már?

Sejtelmes videóval tért vissza Dr DisRespect

×