A legutóbbi tesztszerver frissítés alapján úgy tűnik, hogy Mercy némi mentőövet kapott, amit nem jelentettek be. Lehet, hogy véletlenről van szó?

A játékosok felfedezése szerint a nemrég frissült PTR-ben Mercy némi buffot kapott. A július 15-i frissítés két alapvető újdonságot hozott, melyet szép csöndben tesztelni lehet. Közben úgy tűnik, Mercy képességében változás tapasztalható.

Mercy az elmúlt években több alkalommal is inkább nerfet kapott, hiszen az egyik legjobb healer volt, amikor az Overwatch megjelent. Közben a meta számtalanszor átalakult, azóta pedig a Mercy játékosok gyakran kerültek kiszolgáltatott helyzetbe. A Mercy Valkyrie-suit változásai fokozatosan akadályozták, hogy a képességével gyorsan és hatékonyan mozogjon. Lehetséges, hogy ez hamarosan megváltozik?

2018 januárjában jött a legnagyobb változás: a Valkyrie sebességét 50 százalékkal csökkentették. Talán egy support karakter sem kapott olyan nagy nerfet, mint Mercy. Most úgy tűnik, hogy a tesztszerveren ez a képesség erősebb lett. Sajnos azonban sokan úgy vélik, ez egyfajta véletlen, hiszen a Patch Notes egy szóval sem említi a változást.

Szerinted szándékosan változtatták meg Mercy-t, vagy véletlenről van szó?

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×