Ezúttal már a Google oldalán tűnt fel az új készülék.

A Google Pixel 3A közkedvelt készülék volt a hozzáértők körében, ugyanis a Google bemutatta, hogy a tepsitelefonokon is túl van élet, ráadásul egy kellemes hardverrel támogatták meg az elődöt, amiből úgy tűnik hamarosan érkezik a következő generáció. A Google oldalán ugyanis feltűnt a Google Pixel 4A, valószínűleg egy puszta véletlennek köszönhetően.

Az eddig még be nem jelentett telefon a Nest Wifi adatlapján tűnt fel és ennek köszönhetően megpillanthattuk az első hivatalos renderképeket is az új készülékről. A telefon előlapján egy – a Samsung telefonoknál jól ismert – kivágást találunk, ahol a szelfikamera foglal helyet. Hátul viszont a ma napság divatos 3-4-5 kamera helyet csupán egy modult találunk az ujjlenyomatérzékelő mellett.

Érdekesség, hogy a kijelzőn egy dátum szerepel, mégpedig a május 12. Sokak szerint ekkor mutatta volna be hivatalosan a Google az új Pixelt, a show viszont elmaradt a koronavírus következtében. Jó hír, hogy a szóbeszédek szerint heteken belül megérkezik hivatalosan is az új készülék.

Ezt láttad már?

A GTX 1060 és az 1080p a legnépszerűbb a gamerek körében

×