A streamer világ árnyoldala, mert nem csak minden cukormáz.

A legtöbben valószínűleg hallottak már Sweet Anitáról, akinek két éve indult el streamer karrierje. Már az elején is nagyot robbant, így hirtelen tett szert 100 ezer követőre, miután felkapták a Tourette-szindrómás lány klipjeit. Manapság pedig már az 1 millióhoz közelít a követőtábora.

Anita sikereit a pozitív, szórakoztató egyéniségének tudhatja be

A népszerűségnek köszönhetően viszont olyanok is felfigyeltek Anitára, akiket a háta közepére sem kíván az ember. A streamerre ugyanis ráfüggött egy valóságos megszállott, aki nem csak az online téren követi, hanem mondjuk bevásárlás vagy egy egyszerű sétálás közben is feltűnik.

A megszállott férfi már 2019 novemberében is feltűnt, ekkor Anitának rendőrt kellett hívnia, akik elfogták és azonosították a követőt, azóta viszont felpörögtek az események és a sorozatos zaklatásoknak hála a férfi nem teheti be a lábát a városba.

Ezek után viszont újabb üzenetet kapott Anita, feltehetően ugyanazon személytől, amiben kifejtette, hogy megöli a streamert:

„Meg foglak ölni hamarosan. Nem azzal az egyszerű konyhakéssel, mivel legutóbb próbáltam. Nem, ezúttal valami igazán különlegeset hozok majd a számodra.”

Anita megjegyezte, hogy ez nem az első eset. Legutóbb a férfi egész nap az otthona előtt várta Anitát, aki akkor tudott közelebb férkőzni a streamerhez, mikor az a boltba sietett. Szerencsére ott volt két járókelő, akik le tudták fogni a megszállott férfit, de úgy tűnik, ez sem volt elég.

Anita most érthető okokból iszonyúan letört állapotban van. Mi azért reméljük, hogy a rendőrség résen lesz, ha esetleg történne bármi. Az viszont egyszerűen érthetetlen, hogy mégis mi kattan be egy ilyen megszállott agyában és hogy az ilyenek miért járkálnak szabadon a társadalmunkban.

×