Már többször találkozhattunk a The Red Door nevű projekttel, az viszont továbbra sem világos, hogy tényleg ez lesz-e a következő Call of Duty epizód.

Az tavalyi Call of Duty, a számozás nélküli Modern Warfare hatalmas sikernek örvend egészen a mai napig. Nem csupán a multi és a sztori lett nagyon eltalálva, a fejlesztők a Warzone-nal a következő szintre léptek. A Battle Royale kategória egyik legjobb címét alkották meg, ezzel pedig újra magasra emelték a Call of Duty már nem olyan fényes csillagát.

Bízunk benne, hogy nem csak az IW, hanem az Activision is észbe kapott és újabb erős CoD címet kapunk ősszel. Az mondjuk biztos, hogy már hónapok, talán évek óta dolgoznak rajta, most pedig a szivárgások is egyre komolyabbak.

The Red Door

Amint az a képen is látható, a The Red Door nevű játék egyelőre csak kulcs ellenében elérhető, sőt, azóta már láthatatlanná is tették az Xbox Store-ban. Kiadóként az Activision jelenik meg, a kép pedig az a logó, amit már hetekkel ez előtt is láttunk a Warzone fájljai között.

Nem csak egy igazság van. Ha válaszok után keresgélsz, állj készen minden megkérdőjelezésére és fogadd el, hogy már semmi sem lesz ugyanolyan. A Red Door vár téged, elég bátor vagy, hogy belépj rajta?

Ezen kívül nem sok minden mást árul el a véletlenül kikerült elem. Az jól látható, hogy egy 81 gigás játékról van szó, amiből megint csak az következtethető ki, hogy valamilyen darabja csak az idei CoD epizódnak. Természetesen a „Shooter” kategóriába van besorolva, ebben semmi meglepő nincs.

Furcsaság cserébe, hogy a The Red Door már értékelve is van, M-es besorolást kapott. Bétáknál ez nem jellemző, a fejlesztők ugyanis általában csak akkor soroltatják be a játékaikat, mikor az elkészült és kiadásra készen áll.

Arról nincs semmilyen hivatalos infó, hogy mikor érkezik az idei Call of Duty. Ezzel kapcsolatban még sem a Treyarch, sem pedig az Activision nem nyilatkozott.

Ti várjátok már a Call of Duty idei epizódját, vagy nem akarjátok leváltani a Modern Warfare-t?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×