Az Overwatch tesztszerverén elindult néhány teljesen új funkció tesztelése. Az egyik lényege, hogy segítse azokat, akik később kerültek egy meccsbe.

Nemrég a Blizzard kiadta a PTR legújabb frissítésének részleteit, melyben amellett, hogy rengeteg új lehetőséget kapott az Overwach Workshop, egy jelentős játékmenetbeli változás is érkezett. Reméljük, hogy a tesztszerver eredményei után a backfill újítás az éles szervereken is sikereresen alkalmazható lesz.

Backfill prioritás

A később bekerült játékosok elsőbbsége

Mind ismerjük azt a jelenséget, amikor egy meccs indítása után a játék berak egy már folyamatban lévő mérkőzésbe, kitöltve a kilépett játékosok helyét. Mivel kitöltöttük az üres helyet, és nagyban segítettük a csapatot, a jövőben a rendszer ezt megjutalmazza. A lejátszott meccs után ugyanis egy kis ikon jelenik meg, ami azt jelöli, hogy a következő meccs esetében prioritást élvezünk. Így egyszerűbb és gyorsabb lesz a meccskeresésé, mint alapesetben. Ez azt eredményezi, hogy lényegesen kevesebbet kell legközelebb sorba állni.

Kép forrása: Blizzard

Sajnos több Overwatch játékos panaszkodott már arra, hogy bekerült egy olyan meccsbe, mely már eleve vesztes kör volt. Ez sokakat frusztrált, így jött az öltet, hogy valamivel kompenzálják ezt a fajta csalódottságot. Természetesen az új rendszer egyelőre csak a tesztszerveren él, de reméljük hamarosan elérhető lesz az éles szervereken is.

Neked tetszik ez az újítás?

Ez a hal Pokémon Roby-t játszik – Lassú, de igen jó benne

×