Szeretnél a FIFA piac királya lenni? Íme pár tipp, hogy kikre érdemes lecsapni a napokban. Érdemes megfigyelni a rendszert, ha komoly profitra vágyunk.

Amióta létezik Ultimate Team, a játékosoknak egyetlen céljuk van. A lehető legtöbb Coint felhalmozni, hogy a lehető legjobb csapattal szálljanak harcba másokkal online. Ezt megtehetjük valós pénzből, mikrotranzakciókon keresztül, vagy ismerve a piac működését, befektethetünk lapokba, s profitálhatunk az újra eladásukból. Az SBC rendszer hatalmasat dobott a market életciklusán, olyan játékosok is értékessé váltak, akiket évekkel korábban azonnal betörtünk Coinért.

Manapság már nem divat Quick Sellelni a gyengébb kártyákat, sosem lehet tudni ugyanis, hogy mikor bukkan fel egy Marquee Matchup, vagy olyan egyéb kihívás, amibe beleillenek. S ha mi nem is akarjuk megcsinálni azokat, biztosan vannak olyanok a közösségben akik igen, nekik pedig kellhetnek azok a lapok, amik a csapatunkban pihennek.

Acerbi – These Football Times

A Summer Heat során folyamatosan jönnek a jobbnál jobb SBC-k, így a piac is meglehetősen aktív. Érdemes előre tervezni, ugyanis amint megérkezik egy új kártya, a beleillő lapok árai szignifikánsan megnövekszenek. Ugyan ez történik akkor is, amikor új In-Form lapot kap valaki, a Team of the Weeknek köszönhetően.

Ismerve a piac fluktuációját, meg lehet jósolni előre, hogy melyek lesznek azok a játékosok, akiknek az ára hamarosan elindul felfele.

Ha már csak pár százezer Coin kell a hőn áhított játékoshoz, vagy csak szeretnél simán betárazni Coinból, íme egy-két játékostipp, hogy kikbe érdemes pénzt fektetni a napokban:

  • In-Form Acerbi (PS4 – 13 ezer Coin/ Xbox – 14 ezer Coin)
  • TOTT Ziyech (PS4 – 20,5 ezer Coin/ Xbox – 19,5 ezer Coin)
  • MOTM Fabian (PS4 – 12 ezer Coin/ Xbox – 11 ezer Coin; Ez a lap Xboxon igazán jól pörög)

A fent látható lapokból érdemes minél többet beszerezni, ugyanis ha elindul felfelé az áruk, így komoly profitra hetünk szert. Érdemes észben tartani, hogy 3-4 ezer Coin emelkedés összességében komoly hasznot hozhat, így ne féljünk felpakolni őket a piacra, ha már azt tapasztaljuk, hogy ennyivel megugrott az áruk.

Sok kicsi sokra megy!

Ezt olvastad már?

Seria A fesztivál a FUT-ban – Lukaku és Danilo olcsó SBC megoldások

×