Kikerült a játékból a Fortnite legújabb eleme, a Golden Mushroom. Az egyébként is ritka gombát most egy ideig biztosan nem érhetjük el.

Amikor elstartolt a Fortnite új felvonása, a Chapter 2, mindenkit megmozgatott a játék új mechanikája, a horgászás. Ráadásul kulcsfontosságú eleme lett a játéknak, ugyanis a halak bekebelezése jóval gyorsabb, mint a Med Kitek, vagy a pajzsot kölcsönző itókák használata. S mégis ugyan annyi, vagy bizonyos esetekben nagyobb hatással vannak karaktereinkre.

Erre még rátett egy lapáttal az Epic Games, mint kiderült bekerült a játékba egy Mythic ritkaságú tárgy, a Goldfish. Irtózatosan ritka eleme volt a Fortnite-nak, ám az ereje épp így lett meghatározva. Ha sikerült kifogni, akkor hozzávághattuk ellenfeleinkhez, akiket egyetlen pillanat alatt el is tett láb alól.

Néhány napja újabb ritka tárggyal bővült a játék, ezúttal nem egy hal, hanem egy gomba érkezett.

A Golden Mushroom lett a Fortnite legújabb ultra ritka tárgya.

Ám ahogy az mostanában lenni szokott, valami elromlott a kliensben. Ha nagy nehezen rá is bukkantunk az arany gombára, a legtöbb esetben semmit sem tudtunk kezdeni vele. Ugrálhattunk fel s alá körülötte, az istenért sem szerette volna, ha magunkhoz vesszük.

Hypex utána is nézett a forrásfájlokban, ahonnan kiderült, már benne sincs a játékban a ritka gomba. Jelenleg javítják a fejlesztők, hogy a játékosok fel tudják venni játék közben, ne csak rápillanthassanak. A hétre vártuk a v13.30-as frissítés megjelenését, viszont úgy tűnik, hogy ez csúszni fog egy hetet. Az Epic Games legalábbis hallgat. A Golden Mushroom leghamarabb tehát várhatóan jövő héten térhet vissza a Fortnite-ba.

A Twitchnek nem tetszett a „Fortnite pap” ténykedése, így úgy döntöttek, tiltják a platformról:

“A pokolba fogsz jutni” – A Twitch bannolta a Fortnite-ban hittérítő streamert

×