Megérkezett a Hearthstone 17.6-os frissítése. Az új Patch rendesen átírta a Battlegrounds metát, Tess Greymane biztosan sokaknak borsot fog törni az orra alá.

A Hearthstone 17.6-os frissítése igazi Battlegrounds csomag lett. A Blizzard saját fejlesztésű autobattler játéka sokak kedvence, s ezt a fejlesztők sem szeretnék elrontani. Épp ezért rendszeresen érkeznek az újabbnál újabb tartalmak a játékmódba, ezúttal például egy új hős, na meg jó pár visszatérő is érkezett.

Tess Greymane ugyan hivatalosan csak július 28-tól érhető el, a Battlegrounds Perkekkel rendelkezők már mostantól tesztelhetik. A Hero Powere erősen hajaz Rafaam képességére, annyi különbséggel, hogy Tess ereje sokkal kontrolláltabbnak tűnik, mint Rafaam tempó variánsa. Tess Greymane tökéletes karakter lesz abban az esetben, ha a lobbyban többen is ugyan azt a kompozíciót szedik. Jó látni, hogy egy ilyen aduász is bekerül a játékba.

Visszatérő és átalakított hősök:

Aranna Starseeker és Captain Hooktusk új Hero Powereket kaptak. Előbbi 5 darab refresh után a hatodik ciklusba 7 lapot kínál, míg utóbbi szignifikánsan gyengébb lett. Hooktusk mostantól véletlenszerű egységet ad 1 Tavern Tierrel lejjebbről, nem választhatjuk ki, hogy melyik miniont kapjuk. Visszatért Dinotamer Brann és King Mukla a poolba.

Egyéb újítások:

Mostantól nem lesznek garantáltan kalózok a Battlegrounds körökben. A bevezető időszaknak vége. Goldrinn, the Great Wolf egy Tierrel feljebb került, így már 6 csillagos egységként található meg. Valamint érkezett egy új minion, Amalgadon is.

Ezt olvastad már?

Különös WoW Classic Raid – Teljesen “meztelenül” támadták meg Onyxiát

×