Két szezon óta dominálnak a széfek a Fortnite-ban. A bejutás igencsak nehézkes lehet, ám ha mi járjuk be elsőnek a Vaultot, komoly felszereléssel távozhatunk.

A Fortnite előző szezonjában megérkeztek a széfek – Vaultok -, amikbe ugyan rizikós bejutnunk, de ha sikerül, Victory Royale-t érő felszerelést kapunk. Telis tele vannak ládákkal, Dropokkal, valamint speciális fegyverekkel és utility tárgyakkal. Ha valaki bejut egy széfbe és elégedetlenül jön ki, ott bizony gondok vannak az értékrenddel.

Viszont sajnos nem egyszerű megszerezni a kulcskártyát és kirámolni mindent. Körönként legalább 6-7 ember tervezi mellettünk ugyan ezt, ráadásul még egy Bosst is le kell gyűrjünk a bejutásért. A feladat tehát adva van, így talán ha győzelmi szériát akarunk beállítani, nem a legjobb megoldás a Vaultok irányába fordulni a körök elején.

Kivéve, hogy most úgy tűnik, kulcskártya nélkül is be lehet jutni a széfekbe.

A metódushoz minimum két ember kell, na meg egy Upgrade Bench és egy helikopter. Ebből azért már rá lehet jönni, hogy nem a legmegbízhatóbb módja a széfek kirámolásának az exploitok használata.

Íme a menet:

  • Zúzd szét azt az elemet, ami fedi a Vaultot.
  • Szállj le rá egy helikopterrel.
  • Cserélj helyet a járműben a társaddal és kezdj el építeni.
  • A társad közben a hordozható Upgrade Bench-et dobja a helikopter alá.
  • Ha mindent jól csináltatok, akkor ezek után bent kell lennetek a Vaultban.

 

A hibát már jelezték az Epic Games-nek, így valószínűleg a következő frissítéssel kikerül a játékból.

Ezt olvastad már?

Pár napig bírták csak a Golden Mushroomok – Kikerültek a Fortnite-ból

×