A Broken Ghost küldetések nem csak saját történetüket mesélik el, de előre jelzik a 6. évad fejezeteit, sőt némi Titanfall 2 tartalmat is.

A Respawn új PvE küldetései egy robbanással kezdődtek, majd azzal fejeződtek be, hogy a játékosok felfedezték a Titanfall 2 kampányának egyik ellenségét, Ash-t. Noha az említett karakter valószínűleg nem lesz játszható karakter, a következő szezonban komoly szerepe lehet.

A küldetések ugye nem csak érdekes játékélményt jelentettek a battle royale játékon kívül, de emellett nagyszerű módja annak is, hogy a Respawn bemutassa az univerzumot és a háttérsztorikat.

Az Apex Legends Broken Ghost utolsó része, az Enemy of my Enemy / Ashes to Ashes itt nézhető végig.

 

Ash a 6. évadban

A küldetés befejezéséhez szükséges kilenc tárgy összegyűjtése után, a komplett simulacrum robot életre kel.

„Az út itt véget ér. Üdvözöljük Olympusban” – mondja.

Kép forrása: Apex Legends

Persze nem először hallunk arról, hogy Titanfall 2 karakterek nagy szerepet játszanak majd az Apex történetében, hogy ők hogyan jelennek meg a játékban, azt egyelőre nem leplezték le. Ah mondata azonban utalhat valamilyen újításra, amely talán a 6. évadban várható.

Mi az Olympus?

Az „Olympus” a Psamathe bolygón található, ami Lifeline és Octane otthona. A küldetés elején a két karakter beszélnek Ash-ről és félnek is attól, hogy visszatérjenek a szülőbolygójukra az Apex Games-re.

Mint tudjuk, a Kings Canyon volt az Apex Games elsődleges helyszíne az első és második évadban. A harmadikban bemutatkozott a World’s Edge. Ez alapján pedig most sokan azt feltételezik, hogy a hősök új csatatéren találják magukat a 6. évadban, az Olympuson.

Erre talán kaptunk is már utalást, hiszen a Psamathe bolygó megjelenik Loba Legacy of a Thief előzetesében. Ez egy nagyon szép város a levegőben. Lehetséges, hogy új helyszínen folytatódik a történet?

Kép forrása: Respawn

Hogy Ash hogyan jelenik majd meg a továbbiakban, az egyelőre nem ismert. Valószínűleg a 6. évad küldetéseinek jelentős szereplője lesz. Most, hogy a Revenant és Loba közti dinamika látszólag megváltozott, Ash kulcsfontosságú szereplővé léphet elő.

Szerinted hogyan jelenhet meg Ash az Apex Legends 6. évadában?

Bizarr és szürreális hiba az Apex-ben – Akár játékmód is lehetne

×