Úgy tűnik, néha még a legjobb támadás sem hatásos, főleg akkor, mikor egy hiba miatt egy tökéletes kivégzés is ellenünk fordul.

A Call of Duty: Warzone játéktól sajnos nem szokatlan a hiba, a bug vagy a glitch kifejezés. Ritkán találkozunk azonban olyan hibával, ami ennyire képes meglepni minket.

Amikor azt gondoljuk, hogy mindent jól csinálunk, akkor a játék hajlamos kiszúrni velünk.

A Modern Warfare és a Warzone játékmenet során az egyik leghatásosabb módszer az ellenség kiiktatására a hátulról támadás, a kivégzés. Igen, tudom, hogy nagyon nehéz kivitelezni, de ha sikerül, általában biztosak lehetünk abban, hogy nyertünk. Persze csak akkor, ha nem találkozunk ezzel a hibával.

Nem is olyan rég a Call of Duty League egyik kommentátora, Clint ‘Maven’ Evans találkozott az említett problémával. A Gulagban már úgy tűnt, hogy nyert ügye van, miután hátba szúrta ellenfelét, váratlanul azonban ő esett össze holtan.

Nem sokkal a videó megjelenése után több Twitter felhasználó azt mondta: ez egy ritka hiba, ami előfordul, amikor az ellenség dobókést tart a kezében. Ez azt is jelenti, hogy dobókéssel a kézben simán kinyírhatjuk a ránk támadó kivégzőt, anélkül, hogy megmozdulnánk.

Nyilván ez egy olyan hiba, ami nem tünteti fel jó színben az Infinity Ward fejlesztőit, így gyaníthatóan amint a fülükbe jut, foglalkozni fognak a javítással. Addig is nem árt résen lenni, és kritikus helyzetekben kerülni a kivégzést.

Azt egyébként tudod, hogy hogy lehet elkerülni a rakétákat helikopterrel?

Így kerüld el a rakétát a Warzone helikoptereivel

×