Egy videóban a World of Warcraft Classic egyik raidje tekinthető meg különleges formában: a játékosok teljesen „meztelenül” estek neki.

Mivel Onyxia számos World of Warcraft Classic játékos számára nagy kihívást jelent, nehezen tudjuk elképzelni, hogy valaki teljes felszerelés hiányában essen neki a harcnak. Azeroth sok éven át keresztül veszélyes vidék volt minden kalandor számára. Akár a nyílt világban küzdött valaki, akár egy bosst kellett legyőzni, a többi játékos segítsége, valamint egy erős gear alapvetően szükséges volt. Különösen igaz ez a World of Warcraft Classic esetében.

Egy raid-csoport nemrégiben arra vállalkozott, hogy felszerelés nélkül küzd meg Onyxiával.

Onyxia az egyetlen boss az Onyxia’s Lair-ben, mégis nagy kihívást jelent. Épp ezért érdekes az a videó, ahol bármiféle kiegészítő nélkül próbálják legyőzni. Július 9-én egy 40 játékos fogott össze Zandalar Tribe EU szerverén. Ha hiszitek, ha ne, alig 12 perc alatt befejezték a harcot.

Nincs gear, nincs fegyver, nincs trinket, nincs gyűrű.

 

Végül minden karakternek elegendő buff-ja és eszköze volt ahhoz, hogy túlélje Onyxia varázslatait. Persze ehhez nagyban hozzájárultak a healerek. Kijelenthető, hogy ez nem csak egy érdekes ötlet, de lenyűgöző teljesítmény a közösség részéről. Bebizonyították, hogy még a legelképzelhetetlenebb kihívás is teljesíthető a WoW-ban összefogással és megfelelő kitartással.

Te is szeretnél teljesen meztelenül harcolni egy boss ellen a World of Warcraft-ban?

Itt van minden infó a WoW: Shadowlands bétáról

×