A 2019-es BlizzCon alkalmával bejelentett Overwatch 2 szép lassan készül. Persze egy-két mapról már lehullt a lepel, ezeket gyűjtöttük össze.

Miközben a rajongók szép csendben várják, hogy milyen újdonságokat tartalmazhat majd az Overwatch 2, vannak olyan információk, melyet talán sokak figyelmét elkerülték. A játékosok általában az új hősökre kíváncsiak, melyekből bizonyára lesz bőven.

A Blizzard eközben több map megjelenését is megerősítette már, melyek az Overwatch 2 alapvető színterei lesznek. Sajnos azt, hogy a mapokon milyen játékmódok lesznek elérhetők nem mindig tudni, de megnézhetjük, mire is számíthatunk külsőleg és tematikában.

Toronto

Kép forrása: Blizzard

Azt a BlizzCon miatt már tudjuk, hogy Toronto mapon játszható lesz a legújabb Push játékmód. A mapon jégkorongpálya és sok hó található.

Ilyen a Push mód:

 

Rio

Kép forrása: Blizzard

A BlizzConon szintén játszottak ezen a mapon, így tudjuk, hogy PvE terep lesz. Ugyanakkor PvP harcok is folynak majd rajta. Igazi brazil hangulat vár mindenkire az ország második legnagyobb városában.

Gothenburg

Kép forrása: Blizzard

Svédország is végre megkapja a saját Overwatch mapját, mivel Torbjorn és Brigitte is onnan származnak. A képen látható az Ironclad Industries épület, tehát nyilvánvaló, hogy ebben az épületben egy csomó Torbjorn utalást találunk majd.

Monte Carlo

Kép forrása: Blizzard

Az utolsó map Monte Carlo, ami még egy kaszinóval is rendelkezik.

Egyelőre nincs infó arról, hogy ezen mapok közül hány lesz elérhető a játék megjelenésével, de legalább tudjuk, hogy melyeken dolgozik jelenleg a Blizzard.

Neked melyik map jön be a legjobban?

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×