Ez az őrült Apex Legends hiba gyakorlatilag olyan, mintha a játékosok egy teljesen új játékmódot játszanának. Persze ez nem szándékos.

Természetesen a hibák nem újdonságok az Apex Legends-ben. Ugyanakkor nem minden nap találkozunk olyan hibával, ami teljesen új izgalmakat hoz a játékmenetbe. Általában bosszantó, vagy vicces hibákkal találkozunk, itt viszont olyan az egész, mintha egy új játékmód lépett volna életbe.

A Reddit videó feltöltője is azon gondolkozott, hogy ez vajon egy érkező LTM előjele lehet?

Mi a hiba?

Ahogy a videóban is látható, az Apex játékosok egy teljesen bugos mapra érkeznek, tulajdonképpen a lábuk sosem érinti a talajt és környezet sincs. A kör viszont továbbra is működik, tehát a játékosok azon kívül meghalnak. A cél az, hogy minél tovább maradjunk életben.

Finally a new game mode! from r/apexlegends

Nincs lehetőség arra, hogy harcoljunk az ellenfelekkel, csak röpködni tudunk, ha a hiba bekövetkezik. Csak a szerencsén múlik, hogy ki lesz az utolsó csapat, aki túlél. Sajnos a videóból nem derül ki, hogy végül ki nyert, és milyen elismerést kapott utána a játéktól.

Bármennyire is bizarr, valószínűleg egy egyszeri, teljesen egyedi hibáról van szó. Ettől függetlenül érdekes ötlet lenne egy hasonlót létrehozni. Persze valószínűtlen, hogy ebből valaha is LTM készül. A hiba okát pedig hamarosan biztosan megszüntetik.

Szerinted jó lenne egy röpködős LTM?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×