Igazi exkluzív gameplay videó látott napvilágot, egyenesen a TheVR csatornájáról.

Nem a Ubisoft Forward volt az egyetlen izgalmas show a napokban, korábban írtunk ugyanis arról, hogy a Cenega betekintést engedett a kulisszák mögé a TheVR-os srácok számára. Ekkor még nagy volt a titkolózás, ám végül egy exkluzív videó formájában számoltak be tapasztalataikról az új Assassin’s Creed: Valhalláról.

Fontos kiemelnünk, hogy a játék jelenleg még jó esetben is csak béta verziós.

Ennek megfelelően a grafika, a játékmenet, az animációk és a küldetések is változhatnak a végleges megjelenésig, ami még azért arrébb van. TheVR Pisti viszont már most is jól szórakozott, ami azért nem csoda, hiszen az elsők között volt, akik kipróbálhatták a játékot.

 

Pisti elmondása alapján több dolog is változott az Assassin’s Creed Odyssey óta, noha a grafikai motor maradt, a fények rengeteget javultak és a színek is némileg komorabbak lettek az Odyssey mesebeli világához képest.

„Eszméletlenül jól néz ki a naplemente, a napfelkelte” – TheVR Pisti

Ezen felül a Viking korszakhoz méltán a tengeren is elég sok időt töltünk, ahol a viharra is nagy hangsúlyt fektettek a fejlesztők, ennek köszönhetően egy teljesen új élmény itt a hajózás, mint mondjuk a Assassin’s Creed IV: Black Flagben.

Aki esetleg tovább szeretne még merülni a Valhallában, annak az alábbi videókat ajánljuk még:

 

 

Ezt olvastad már?

Elképesztő durva The Last of Us II csomagot kapott a TheVR

×