A Ubisoft nemrég bejelentette: idén októberben végre belevethetjük magunkat a Watch Dogs: Legion világába, PS4-en, Xbox One-on, PC-n, később PS5-ön és Xbox Series X-en.

Egy újgenerációs koncepcióra építve a Watch Dogs: Legion keretében bemutatkozik a játékot fejlesztő Ubisoft Toronto által megalkotott, eddig sosem látott „Play as Anyone” játékmenet innováció.

 

A Play As Anyone funkciónak köszönhetően a játékosok London egész városából válogathatják össze az ellenállás tagjait. A nyílt világ minden egyes karaktere felfogadható és irányítható, valamint egyedi háttértörténettel, személyiséggel és képességekkel rendelkezik. A Watch Dogs: Legion továbbá Xbox Series X-en hadveresen gyorsított DirectX Raytracing támogatással, az NVIDIA RTX-szel felszerelt PC-ken pedig teljes ray-tracing támogatással hozza el London utcáira a valós idejű ray-tracing tükröződéseket.

A Watch Dogs: Legion PlayStation 4 vagy Xbox One változatát megvásárlók emellett plusz költségek nélkül válthatják majd játékukat újgenerációs (PlayStation 5 vagy Xbox Series X) verziójukra.

 

A Watch Dogs: Legion világában London az összeomlás szélén áll. A nyüzsgő London utcáin uralkodó egyre növekvő nyugtalanság forgatagában egy rejtélyes entitás, Zero-Day a titkos földalatti ellenállás, a DedSec nyakába varrja az összehangolt bombázásokat London-szerte. A pusztítás nyomában opportunista bűnözők özönlöttek London minden sarkából, hogy betöltsék a legyőzött kormány hagyta űrt. A DedSec tagjaként a játékosoknak ezekkel az opportunista bűnözőkkel kell szembeszállniuk a Watch Dogs: Legionban: szadistákkal, zsoldosokkal, kiberbűnözőkkel és sok mással, így számos különböző helyzetre kell felkészülniük. A játékosoknak DedSec Resistance tagokat kell toborozniuk az opportunista bűnözők legyőzéséhez, London felszabadításához, és a Zero-Day mögötti rejtély felfedéséhez.

A Watch Dogs: Legionban a játékosok bárkit felfogathatnak a DedSec Resistance tagjának, akit csak meglátnak a nyílt világban, egyszerre legfeljebb 40 karaktert. London tökéletes hátteret biztosít számukra, hogy a legkülönbözőbb karaktereket állítsák maguk mellé – egyedi képességeikkel és fegyvereikkel –: egy MI6 ügynöktől egy pusztakezes harcosig, egy briliáns hackertől egy menekülő sofőrig, egy futball huligántól egy ártalmatlan idős hölgyig. A játékosok bármelyik toborzott karakterüket irányíthatják, és belátásuk szerint közelíthetik meg a küldetéseket, akár az égből egy teherszállító drónt meglovagolva építőipari munkásként, vagy a földön kémként olyan csúcstechnológiás kütyüket bevetve, mint a fegyverzavaró óra és egy rakétavetős kocsi prototípus, a választás csak a játékosokon múlik.

Az alapkiadás mellett a játék Gold Edition és Ultimate Edition kiadásban is kapható lesz, melyeknek tartalma:

  • A Gold Edition tartalmazza az alapjátékot és a Szezonbérletet, ami többek között új sztori kiegészítéseket, extra DedSec küldetéseket, négy egyedi hőst, az eredeti 2014-es Watch Dogs Complete Edition változatát és sok mást tartogat.
  • Az Ultimate Edition magában foglalja a Gold Edition tartalmait, valamint az Ultimate digitális tartalmakat, köztük három új játszható hőst, gyorsabb pénzszerzést lehetővé tevő négy hetes VIP státuszt, és új maszkokat.

A Watch Dogs: Legion 2020. október 29-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, valamint az új konzolok megjelenésekor PlayStation 5-re és Xbox Series X-re.

×