A legfrissebb adatbányász információk szerint a korábban pletykált TikTok tartalmak végre tényleg érkeznek az Item Shop polcaira.

Az Epic Games mindig odafigyelt arra, hogy a Fortnite a játékvilágon kívül népszerű dolgokkal is valamilyen kapcsolatba kerüljön. Ennek a törekvésnek lett az eredménye a Bosszúállós tartalmak, a hatalmas Deadpool crossover, a Stranger Things-es cuccok vagy épp a Travis Scott koncert.

A legtöbb ilyen együttműködés azonban mégsem kinézetek és tárgyak formájában jött a napvilágra, hanem emote formájában. Tökéletesen kapóra is jön ez a TikToknak, mely népszerűsége még mindig feltörekvőben van, a rengeteg tiltás ellenére is.

Nagyon fontos, hogy mikor megnyerjük a meccset, a lehető legjobb emote-ot nyomhassuk be.

A HYPEX nevű adatbányász információi szerint végre érkezik a Renegade tánc emote az Item Shop-ba. Arról már korábban beszámolt, hogy bekerült a játékfájlok közé, akkor viszont élesedési időpontot még nem tudott.

Nem sokkal később hozzáfűzte, megvan a pontos időpont, július 18-tól lesz megvásárolható az emote.

Az áráról egyelőre nem tudott nyilatkozni, az emote-ok azonban 200 és 800 V-Bucks között mozognak, ritkaságuktól függően. A június 30. frissítés után elvileg 500 V-Bucks-os árcédulát kapott, a megjelenésig ebbe simán belenyúlhat még az Epic.

https://www.youtube.com/watch?v=L2046dlkjQQ

 

Ti megvásároljátok majd a Renegade dance emote-ot?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×