Nagyon bepörögtek a fejlesztők a VALORANT miatt, a Source 2 mégis elmarad technikai okok miatt. Legalább ezt az ötletet megvalósíthatnák a fejlesztők.

Hiába a VALORANT óriási sikere, a CS:GO népszerűsége nem csökkent a Riot Games játékának megjelenésével. Ennek megfelelően a közösség tovább pörög és természetesen éhezik az újdonságokra. Bár a versenyhelyzet kialakulása óta a VALVE emberei szállítják az újdonságokat, túlzás lenne azt mondani, hogy követhetetlen a tempó.

Sajnos a Source 2-ről megtudtuk, hogy elkaszálták, erről bővebben itt olvashattok.

Természetesen a közösség is rendszeresen áll elő újabb ötletekkel, hogy mivel lehetne színesíteni a játékot. Egy új koncepció például a közösségi bíróság felületét tuningolná fel.

Overwatch 2020

A kr1zer nevű felhasználó álmodta meg a fenti felületet. Ennek segítségével sokkal átláthatóbb lenne a most kaotikus és használhatatlan Overwatch felület. Persze ennek nem csak az örülne, aki most aktív Overwatch megfigyelő. Ha egy áttekinthetőbb és hasznosabb képernyő állna mindenki rendelkezésére, biztosan többen segítenének a csalók kiszűrésében.

A koncepció magában rejt egy jutalomrendszert is, mely minden 10 sikeres vizsgálat után egy random tárggyal jutalmazza a játékost. Ez is biztosan sokat dobna az Overwatch népszerűségén.

Persze más problémák is a felszínre kerültek. Nem csupán a főmenüben fellelhető Overwatch felülettel van baj. A CS:GO demó nézője a megjelenés óta változatlan. Ezzel már 8 éve rossz és közel használhatatlan a funkció. A probléma ezzel az, hogy az Overwatch is ugyan azt a visszanéző funkciót használja, ez pedig rengeteg embert elrettent a segítségnyújtástól.

Ti aktívabbak lennétek az Overwatch-ban, ha kapna egy új menüt és egy fejlettebb visszanéző funkciót?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×