Az előkelő második helyen végezve jutott fel az FPL mezőnyébe Kamion, így a 36. szezonban ismét lesz magyar játékos is a mezőnyben.

Aaron és gejmzilla eltávolítása után magyar játékos nélkül maradt Európa legnívósabb CS:GO színtere, a FACEIT Pro League mezőnye. A kizárólag meghívás, vagy kvalifikáció útján elérhető HUB jelenleg 273-as létszámmal pörög. A jelenleg zajló 35. szezon első helyének díja egy 4.500 dolláros, vagyis közel másfél milliós csekk lesz július végén.

Az aktuális FPL-C legjobb öt játékosa automatikusan meghívást kap a következő FPL szezonra, és szerencsére egyre több magyar játékos harcol ezekért a helyekért. Az augusztusban induló következő szezontól ráadásul újabb magyar játékos kerül a mezőnyben, Kamion ugyanis kiharcolta magának a selejtezőből való feljutást.

Kamion ráadásul nem is csak éppen hogy került be, második helyen ért célba a végelszámolásnál.

Az FPL-C mostani idénye egyébként már el is rajtolt a nagy örömködés után, jelenleg két magyar játékos is a Top20-ban található. Az FPL-ből egyszer már kitett Aaron, valamint kory is szorgosan gyűjti az FPL-be kerüléshez szükséges pontokat.

Gratulálunk Kamionnak, és sok sikert a feljutásért küzdő többi magyar játékosnak is!

Ezt olvastad már?

Overwatch ráncfelvarrás? – Oké, elfogadjuk a Source 2 helyett

×