A Riot Games Sett megjelenéséhez hasonlóan most is kitalált egy kihívást, amit ha sikeresen teljesítenek a játékosok, ingyen oldhatják fel az új karaktert.

Igazi felfrissülés Lillia érkezése a League of Legends-be. Amellett, hogy kifejezetten szépre sikerült a modell, van egy fontos tulajdonsága, amivel manapság ritkán találkozhattunk. Lillia a LoL 149. hőse, illetve dzsungeles, ami azért nagyon fontos, ugyanis igazi jungler utoljára 2017 közepén érkezett Kayn személyében.

A 10.14-es frissítés élesedésével bekerült a játéba a Lillia’s Haiku nevű tárgy, melyet ha megtalálunk, a megjelenéskor azonnal, ingyen megkapjuk az új hőst. Hasonlóan Sett esetéhez, itt sem szerencséről van szó, egy rejtett kihívást kell teljesítenünk.

Spirit Blossom Lillia

Nem túl nehéz, viszont annál időigényesebb kihívást talált ki a Riot azoknak, akik nem akarnak 7800 BE-t elkölteni az új karakterre. Természetesen a Haiku megszerzésére csak limitált idő áll rendelkezésre, hiszen a 10.15-ös frissítéssel együtt az új karakter is megérkezik.

A Riot 350 kill mögé rejtette el a vágyott Lillia’s Haiku itemet. Ezt a számot normál, ranked vagy bot meccseken is elérhetjük. Fontos szempont, hogy dzsungelt kell választanunk pozíciónknak, másképp nem számolódnak a meccsen elért killek. Ha megvan a kitűzött szám, a meccs végén fel is tűnik a kliensben a tárgy, mely garantálja az új hős ingyenes megkaparintását.

Nektek tetszik Lillia? Rámentek erre a 350 killes kihívásra?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×