Komoly verseny várható az Assassin’s Creed: Valhalla és a Cyberpunk 2077 között, szinte egyszerre jelennek meg majd idén ősszel.

Rengeteg adatszivárgást szenvedett el idén a Ubisoft. Az Assassin’s Creed: Valhalla címe, borítója, sztorija és sok egyéb más is a tervezettnél korábban nyilvánosságra került.

A legkomolyabb gondot talán az a 30 perces videó okozta, miután sokan elfordultak a játéktól.

A Ubisoft azonban továbbra sem tud semmit titokban tartani a játékkal kapcsolatban. Tegnap egy Instagram poszt került idejekorán posztolásra, ezzel tulajdonképpen ki is kotyogva a megjelenési dátumot.

Az Assassin’s Creed: Valhalla a jelenlegi generációra november 17-én érkezik

Az amúgy rendkívül lényegretörő videóban több játékrészlet is felfedezhető, egy dolog viszont komoly hiányérzetet okoz. A következő generációs konzolok nincsenek említve a videóban, így nem tudjuk, hogy a PS5 és Xbox Series X-es verzió egyszerre jön-e a jelenlegi generációs verziókkal. Nem a Valhalla az első játék, ami ezzel kapcsolatban titkolózik, a legtöbb játék nem ad a next-gen konzoloknak dátumot.

Komoly verseny várható majd a Cyberpunk 2077 és a Valhalla között, ugyanis a Ubisoft játéka a CD Projekt Red címe előtt mindössze 2 nappal jelenik meg. Véletlen egybeesésről lehet szó, a CD Projekt Red ugyanis már sokadjára módosította a megjelenést, mire kikötöttek a jelenleg aktuális időponton.

Szerintetek a Valhalla, vagy a Cyberpunk 2077 lesz nagyobb siker?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×