Nagy az isten állatkertje – tartja a mondás, teljesen jogosan. Remek példa erre a most érintett CoD streamerünk, aki élő egyenesben csalta le az életét.

Hatalmas népszerűségnek örvend a Call of Duty idei epizódja a Modern Warfare. A már magában is jól sikerült alapjátéknak nagyon jót tett a Warzone felfoghatatlan nagyságú robbanása, mely azóta is tart.

Ennek megfelelően a sima multi is nagyon pörög, a korábban jellemző kihalás most egyáltalán nincs jelen. A Twitch-en is népszerűek a többjátékos módok, nem csak a Warzone-t nézik az emberek.

Ahogyan nagyjából minden játéknál, az idei CoD-al kapcsolatban is sokszor előkerülnek a csalók. A célzásrásegítést, wallhacket és egyéb sportszerűtlen előnyt élvezők pedig olykor még streamelni is van képük a játékmenetüket.

Az mondják már extra, mikor az egyik népszerű streamerről derül ki, hogy csal, mindez pedig úgy történik, hogy ő észre sem veszi.

Mindig nagy öröm, mikor igazságszolgáltatás történik. Nem volt ez másképp TwistedBear esetében sem, aki élő adásban csalta szét magát a CoD: Modern Warfare multijában. Külön öröm látni a streamer kifejezéstelen és bamba arcát, percekkel az előtt, hogy végleg búcsút mondhattunk a csatornájának.

Természetesen futótűzként terjedt az adás, amire a Twitch adminok is hamar felfigyeltek, így el is búcsúztatták TwistedBear csatornáját.

A streamer, aki saját magáról is előszeretettel hangoztatta, hogy ő bizony profi játékos, most végre feledésbe merülhet. A közvetítői karrierje már bizonyosan véget ért, feltételezhetően a Modern Warfare profilja is ugrik a közeljövőben.

Szerintetek megérdemelnek a csaláson kapott játékosok egy második esélyt? TwistedBear amúgy is nagyon öntelt volt, rá különösképpen ráfér az idő, hogy elgondolkozzon egy kicsit dolgokon.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×