A VALORANT karakterei a jövőben akár fel is bukkanhatnak a League of Legends-ben. S mindezt egy rajongónak köszönhetjük, ha megtörténik.

Nincs is jobb annál, amikor egy aktív közösség megkönnyíti egy kiadó kreatív munkáját. A Fortnite esetében többször is láttunk ilyet a játék megjelenése utáni néhány hónapban, s most úgy fest a League of Legends és a VALORANT is ebbe a cipőbe fog járni.

Június elején megjelent a VALORANT a Riot Games legújabb esport játéka. Mivel Riot alkotásról van szó, így több utalást is találunk a LoL-ra a pályákon, de a fejlesztők többször is kiemelték, nem ugyan abban az univerzumban játszódik a két játék. Viszont ez nem jelenti azt, hogy egy esemény, vagy skincsalád erejéig ne lehetne vegyíteni a kettőt.

 

 

Egy kreatív rajongója a két játéknak elkezdte elkészíteni a VALORANT karaktereit League of Legends skinként. Bónuszként speciális Emote-okat is tervezett hozzájuk a hölgy, a teljes csomag pedig felkeltette a Riot Games fejlesztőinek a figyelmét is.

A VALORANT fejlesztőcsapatának vezetője, Anna Donlon reagált is a rajongói képekre, megjelölte munkatársát, Riot Meddlert, aki pedig a League of Legends-ért felelős csapatban dolgozik. „Beszéljünk” – írta Anna Donlon, Meddlernek pedig nagyon tetszett az ötlet.

Lehetséges hát, hogy egy rajongónak köszönhetően a jövőben kollaborációs tartalmak fognak érkezni a két játékba. Egy biztos, mi nagyon imádnánk.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×