Egy furcsa hiba/jelenség lépett fel nemrég az Apex Legends-ben. Úgy tűnik, hogy Revenant Silence képessége megzavarja a többi csapattárs képességének használatát is. Nem árt erre odafigyelni!

Általában a Revenant Silence képessége megakadályozza az ellenfeleket abban, hogy használják a képességüket a füst közelében. Ezt 10 másodpercig képes fenntartani, segítségével pedig nagy előnyhöz juthat a csapat. Ez persze elvileg nem kéne vonatkozzon a csapattársak képességére, ám most úgy tűnik, mégis ez a helyzet.

A hibáról egy Reddit felhasználó osztott meg videót, amin jól látszik, hogy bár a gyakorlóterepen a friendly fire ki van kapcsolva, a Revenant Silence képessége nem hagyja, hogy a közelben Lifeline fel tudja húzni a társát. Ennek nem lenne szabad megtörténnie, hiszen Revenant képessége nem befolyásolhatja a csapat eszközeit.

Friendly Revenant silence cancels Lifeline’s drone ress – bug? intended? from r/apexlegends

Persze egyelőre az sem biztos, hogy Revenant képességével van a probléma. Egyesek szerint ugyanis a hiba nem a bérgyilkossal van, hanem Lifeline új drónjával. Többen ugyanis arról számoltak be, hogy több egyéb eszköz is megszünteti a drón használatát a játékban, ha azok túl közel vannak. Ilyen lehet Banglore smoke-ja, Caustic csapdája, de még Crypto drónja is.

Hogy pontosan mi is okozza a problémát, azt egyelőre nem lehet tudni. Azt sem, hogy a Revenant Silence képessége más eszközre is negatív hatással van-e. Több játékos azon a véleményen van, hogy Lifeline drónja és a Revenant képessége szándékosan így működik, hogy a két karakter együtt ne legyen túl OP.

Bármi is történik, remélhetőleg a Respawn hamarosan magyarázattal szolgál, és amennyiben tényleg hibáról van szó, javítják azt.

Te is tapasztaltál már hasonlót?

Több mint 270 kill az Apex-ben? – Kiakadtak a szerverek is

×