Egy igen felkavaró új hiba lépett fel nemrég az Overwatchban, ami miatt Orisa ultija gyakorlatilag halhatatlanná válik. Egy mapon, egy bizonyos helyen.

Orisa egyik ultija, az úgynevezett Supercharger nagy előnnyel járhat a meccsek során, ugyanakkor az ellenfélnek van lehetősége harcolni ellene. Legalábbis normális esetben. A Supercharger alapvetően egy nagy teljesítményű eszköz, mely egy bizonyos hatótávon belül extra sebzést ad a csapattársaknak. Az ellenfél azonban könnyen szét tudja lőni a chargert, ezzel megszüntetve a hatást.

Úgy tűnik azonban, hogy Junkertown mapon az eszköz olyan helyre kerül, ahol gyakorlatilag elpusztíthatatlan.

A Supercharger általában 200 HP-val rendelkezik, ami nem sok, így hamar szétlőhető. Ahogy arra viszont az alábbi Reddit videó is rávilágít, ez lehetetlen, amikor a cucc egyszerűen a mapon kívülre esik, így az ellenség nem képes kilőni.

How to abuse Orisa supercharger on Junkertown from r/Overwatch

Annak ellenére, hogy a charger gyakorlatilag kiesik a mapról, a csapattársaknak még mindig biztosítja a sebzésnövelést, de mivel a map alatt vagy fölött van, az ellenség nem tudja kilőni. Érdemes tehát mostanában ésszel játszani Junkertownon, a második checkpointnál.

Remélhetőleg a Blizzard hamarosan javítja a hibát, de mivel csak egy map egy bizonyos helyén történik meg, olyan nagyon nem kell aggódni miatta.

Ezt olvastad már?

Több mint 28 millióért kelt el ez a ritka Pokémon kártya

×