A Riot Games már javában az Act 2-ben érkező karakteren dolgozik, egy köteg hozzá tartozó fájl már be is került a játékba.

A Riot már korábban lefektette az új karakterek érkezésének ütemtervét. Eszerint minden Act egy új hőst hoz majd magával. A jelenleg futó Act 1-nek Reyna volt az újdonsága, így a kíváncsi szemek már az Act 2 irányába kacsintgatnak.

Bár a karaktert egyelőre csak Killjoy néven ismerjük, már rengeteg dolgot tudunk róla. Kiderült korábban, hogy egy lerakható gépágyú és egy drón is van a repertoárjában. Természetesen az adatbányászok a július hetedikén befutott 1.03-as patch-et is darabokra szedték.

A felfedezések már karnyújtásni közelségbe hozták az új karaktert.

Az új karakter, akire egyelőre Killjoy-ként hivatkoznak, a VALORANT 12. hőse lesz. Bár az ügynök külalakjáról nincsenek hírek, egy hozzá tartozó animáció már felkerült az internetre. Feltételezhetően ennek a mozdulatsornak az ultijához van köze, mutatjuk.

 

A hős modelljét egyelőre nem sikerült megtalálni a kódban, így a mozdulat Phoenixel van demonstrálva.

Az újdonságok itt azonban még nem érnek véget. A VALORANT következő epizódjának új hőséről egy halom hangfájl is kikerült. A több, mint 7 perces gyűjteményben a legkülönfélébb hangok fedezhetők fel. A hangok között több robotszerű zaj is van, melyek egybe vágnak a korábbi drónt említő pletykákkal.

A hangfájlt ide kattintva hallgathatjátok meg. 2:27-től jó eséllyel az ágyút hallhatjuk, a működése azonban még nem megerősített. Elképzelhető, hogy automatikus fegyver lesz, mely fedezni képes és így végez az ellenfelekkel, a másik forgatókönyv pedig, hogy a játékosnak kell kezelnie a fegyvert, akár mögé állva, akár távolról.

Hivatalos megjelenési dátum még nincs Killjoy-hoz csatolva, a VALORANT-ért felelős Riot Games viszont már sok dologról beszámolt korábban. Innen tudjuk, hogy az Act 1 augusztus másodikán ér véget, másnap pedig indul az Act 2. Onnantól kezdve már nem kell majd sokat várnunk, hogy rányúlhassunk az új karakterre.

Nektek tetszik amit eddig tudunk az új ügynökről?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×