A népszerű youtuber, Zylbrad nem csak furcsa killrekordot állított fel Apex Legends-ben, de ezzel a szervert is teljesen kiakasztotta.

Mint minden battle royale játékban, az Apex Legends-ben is arra törekszenek a legprofibb játékosok, hogy minél több kill szerezzenek. Az új rekordok felállítása már egyfajta verseny lett a közösség körében. Persze a világrekordot megdönteni nem könnyű feladat, szinte hibátlanul kell játszani, elképesztő koncentráció mellett. Szerencse is kell ahhoz, hogy az ember elég ellenséggel találkozzon.

Az ausztrál YouTuber, Zylbrad azonban kissé más megközelítést választott, hogy elérjen egy elképesztő rekordot. Ahelyett, hogy tényleg tisztességesen megpróbált volna mindenkit megölni, a rajongói segítségét kérte, hogy minél több killt szerezzen.

A nézői tehát egyszerűen fogalmazva hagyták, hogy a Zylbrad végezzen velük.

„Ma elérjük az Apex Legends kill világrekordját. Egy helyre megyünk, Respawn Beaconoket állítunk fel, így több killt szerzek, mint bárki valaha” – mondta.

Nos, oké joggal mondhatjátok, hogy ez így nem is igazi világrekord, sőt igazából csalás, hiszen a youtuber könnyedén megöl mindenkit. Ami igazán érdekes ebben, az inkább a meccs vége.

 

Zylbrad, miután összeszedte a rekordmagasságú 272 killt, a játék egyszerűen megadta magát. A szerver egyszerűen összeomlott, egy hibaüzenet után kidobott mindenkit a meccsből.

„A szerver leállt – Belső szerverhiba”.

Nem sokkal később Zylbrad visszakerült a játékba, de ellenségnek már nyoma sem volt. A meccs véget ért. Zylbrad ilyen módon óriási 37 539 XP-vel lett gazdagabb. Nyilvánvalóan ez a kísérlet nem számít igazi világrekordnak, hiszen tulajdonképpen nem a játék valós szabályit betartva érték el. A borítóképen szereplő Guinness logót is Zylbrad tette oda.

Zylbrad ezzel annyit ért el, hogy szórakozott egy jót a nézőivel, és kiakasztotta a szervert.

Egy Apex Legends glitch megengedi, hogy ellopd a társad karakterét

×