Hajmeresztő hibára hajmeresztő hibával válaszol mostanában az Epic Games. A Fortnite-ban ismét felütötte a fejét a God Mode bug.

Nem tudni mi történt a Fortnite forrásfájljaival, de valamiért a napokban sorra bukkannak fel a kellemetlennél kellemetlenebb játékhibák. Tudja ezt sajnos az Epic Games is, így a bugokat listázó, egyébként munkafolyamatokat vezető Trello platform igencsak aktív a napokban. Néhány napja meg kellett foltozni az örvény-rendszert a játékban, mert az új, mobilitást kölcsönző jelenség nemes egyszerűséggel eltűntek a pályáról. Aztán kiderült, hogy sebezhetetlenné válhatunk, ha a Fortnite titkos átjáróit használjuk, így azokat ideiglenesen ki kellett venni a játékból.

S amikor már azt hittük, végre megoldódott a probléma, a God Mode új formában tért vissza.

A fejlesztőknek olyan fantasztikusan sikerült javítaniuk a Whirlpool bugot és a titkos átjárók okozta sebezhetetlenséget, hogy a végén véletlenül kombinálták a kettőt.

Pár órával ezelőtt az örvényeket ismét fel kellett függeszteni a játékban, ugyanis pontosan azt eredményezte a használatuk, mint néhány napja a titkos átjáróké. A játékosok immúnissá váltak a fall damage-re, valamint a lövések sem fogtak rajtuk.

A fejlesztők azt ígérték, azonnal nekiállnak a javításnak, ám addig ideiglenesen ki kellett venniük az örvényeket a játékból. Őszintén reméljük, hogy ezúttal tényleg sikerül is valami pozitívat alkotni.

Hátha motiválja őket a Sony új befektetése:

250 millió dollárral szállt be a Sony a Fortnite fejlesztőjébe

×