Mikor lesz hozzáférhető és milyen módon lehet bejutni? Összegyűjtöttünk minden fontos infót a Shadowlands bétával kapcsolatban.

Nem volt rossz kiegészítő a Battle for Azeroth, a közösség azonban rengeteg dolgot másképp csinált volna. A BFA megjelenésekor a Shadowlands már javában fejlesztés alatt lehetett. Ez a tény azonban nem akadálya annak, hogy a Blizzard finoman, a saját terveit is érvényesítve a közösségnek is kedveskedjen.

A Shadowlands előzetese mindenkit elsöpört, még a legkeményebb WoW-os arcok is teljesen felpörögtek a bemutatáskor.

Ahogy a BFA a végéhez ért, a játékosok egyre jobban a Shadowlands-re fókuszálnak. Ahogy közeledik a megjelenés természetesen egyre több infó lát napvilágot és a béta is szóba került.

Mit tudunk a bétáról?

Ion Hazzikostas és John Hight WoW fejlesztők közös élő adásából kiderült, hogy a WoW: Shadowlands béta már a jövő héten kezdetét veszi. A stream alatt megerősítették, hogy a béta tesztelők nem csak egy kóstolót kapnak, a teljes Shadowlands élmény elérhető lesz.

Ahhoz, hogy kipróbálhassuk a Shadowlands-et és bejárhassuk annak csodálatos új világait, már csak egy belépőre lesz szükségünk. Ezt a következő módon szerezhetitek meg:

  1. Jelentkezzetek be a battle.net weboldalon.
  2. Keressétek meg az „account management” fület.
  3. Végül állítsátok át a beállításaitokat, hogy fogadhassátok az összes bétát.

Ezek után már csak várnotok kell, hogy nektek is kimenjen az emailes értesítés arról, hogy a Blizzard bevágolatott titeket a bétába. Arról egyelőre nincs információ, hogy meddig tart a béta. A korábbi tapasztalatok alapján arra számítunk, hogy a hivatalos megjelenésig végig elérhető lesz.

Mikor jön a Shadowlands?

Sajnos a megjelenésről továbbra sincs pontos infó, egyet viszont biztosra vehetünk: még 2020-ban megjelenik a Shadowlands. Korábban a Legion és a BFA is három hónap és három héten keresztül volt béta, így ha ez alapján vizsgálódunk, a Shadowlands megjelenését November 6-ra várjuk, péntekre.

Amint a Blizzard új információkat oszt meg akár a bétáról, akár a Shadowlands-ről, mi megírjuk nektek. Ha további World of Warcraft cikkek érdekelnek, ide kattintva merülhetsz el a hírekben.

Ti várjátok már a Shadowlands indulását?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×